Chic Lashes | Cum debuteaza o sesiune personalizata de extensii de gene la CHIC LASHES
17275
post-template-default,single,single-post,postid-17275,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Cum debuteaza o sesiune personalizata de extensii de gene la CHIC LASHES

14 Jul Cum debuteaza o sesiune personalizata de extensii de gene la CHIC LASHES

ChicLashesextensiigenefircufir

Atelierul de extensii de gene fir cu fir CHIC LASHES a fost conceput asemenea unui salon parizian cochet, atentia acordata fiecarui detaliu putand fi remarcata inca de la prima vizita: o lumina calda invaluie incaperea cu tavan inalt, o canapea confortabila de un bronz patinat te invita la un moment de respiro cat timp savurezi ceaiul special pregatit de echipa centrului, o apa de parfum cu pulverizator infuzata cu mireasma rozelor de mai iti revigoreaza simturile iar patul de lucru acoperit cu o husa roz pal te imbie sa te relaxezi pret de cel putin o ora si jumatate cat Andreea – lash designerul CHIC LASHES – isi exercita talentul, conferind genelor tale o noua tinuta.

Nu te astepta ca intreaga sesiune de aplicare a extensiilor de gene fir cu fir sa dureze mai putin decat estimeaza specialistul. De fapt, vei vedea ca odata ce treci pragul CHIC LASHES, cu greu vei dori sa parasesti atelierul si vei astepta nerabdatoare urmatoarea sedinta de retus. La CHIC LASHES nu descinzi doar pentru a-ti aplica extensii de gene, ci pentru a invata sa te redescoperi pe tine. Acesta este si motivul pentru care fiecare sesiune de extensii de gene fir cu fir este personalizata si adaptata particularitatilor tale individuale. Acele particularitati care te fac sa fii unica, sa ai un sarm aparte, si pe care noi suntem incantati sa le punem in valoare.

Odata ajunsa la programare, Andreea iti va inmana doua formulare, pe care te va ruga sa le completezi si care vor constitui punctul de plecare al dosarului tau VIP la CHIC LASHES. Fisele cu pricina cuprind atat datele personale (nume si prenume, adresa de email, varsta etc), cat si o lista cu afectiuni medicale de care daca suferi, nu iti este recomandat sa iti aplici gene (este important sa stim daca te confrunti cu o problema de sanatate grava, astfel incat sa nu iti facem rau), alaturi de o prima evaluare a specialistului nostru referitoare la fizionomia ta.

In urma discutiei preliminare si avand in vedere atat dorintele tale cat si particularitatile fizionomiei, Andreea iti va recomanda solutia perfecta pentru genele la care ai visat dintotdeauna. Iar daca te intrebai din nou de ce este necesar sa petreci cel putin o ora si jumatate la CHIC LASHES, acum poti intui raspunsul! In cazul in care sunt necesare corectii estetice cu ajutorul extensiilor de gene fir cu fir, Andreea nu apeleaza la un singur set de gene, ci la o varietate de lungimi sau curburi, pe care le aplica cu precizie, in mod alternativ si tinand cont de rezultatul ce se doreste a fi obtinut in final.

Extensiile de gene fir cu fir pot fi aplicate singular pe genele naturale, dar si cate doua, trei, patru, cinci sau sase pe o singura geana, look-urile conturate putand avea fie un aspect cat se poate de natural si de discret, fie indraznet sau extravagant.

Te asteptam cu drag la CHIC LASHES si nu uita ca in aceasta perioada am pregatit pentru tine o surpriza cu aer de vacanta: un pret CHIC pentru serviciul The WOW Factor – 235 lei (in loc de 290 lei).

wow-f

CHIC LASHES
Adresa: Strada Sperantei, nr.20
Luni-Vineri: 11:00 – 21:00
Sambata-Duminica: 10:00 – 20:00
Programari: +(40) 733.111.120

No Comments

Post A Comment