Chic Lashes | Cum intretii corect extensiile de gene fir cu fir
17399
post-template-default,single,single-post,postid-17399,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Cum intretii corect extensiile de gene fir cu fir

15 Mar Cum intretii corect extensiile de gene fir cu fir

Odata aplicate, nu vei vrea sa mai renunti la ele. Si nici nu ai avea de ce. Extensiile de gene fir cu fir CHIC LASHES nu iti afecteaza in niciun fel sanatatea genelor naturale si iti asigura un look impecabil la orice ora, cerandu-ti in schimb doar putina atentie. Respectand recomandarile noastre de intretinere, te vei putea bucura de integritatea extensiilor de gene fir cu fir mai mult timp, prelungind astfel intervalul dintre retusuri. In plus iti vei dezvolta cateva deprinderi (firesti, de altfel) menite sa asigure frumusetea si sanatatea zonei de contur a ochilor.


Long story short, iata care sunt modalitatile corecte de intretinere a extensiilor de gene fir cu fir:

• Evita in primele 48 de ore de la aplicarea extensiilor de gene contactul cu mediile in care gradul de umiditate este foarte ridicat (sauna, baie cu abur etc). Caldura puternica/aburul diminueaza aderenta adezivului special care trebuie lasat sa se usuce perfect.
• Nu folosi produse de demachiere pe baza de uleiuri, deoarece acestea dizolva adezivul. Ideal este sa utilizezi apa micelara si betisoare Q-tip pentru curatarea zonei din jurul ochilor.
• Trateaza extensiile de gene cu blandete: nu te freca insistent la ochi, nu trage de extensii pentru a le aranja si nu folosi mascara rezistenta la apa, deoarece indepartarea acesteia poate scurta durata de viata a genelor.
• In fiecare dimineata, foloseste o periuta speciala (pe care ti-o oferim noi la finalul sesiunii de extensii de gene fir cu fir) pentru a-ti aranja genele si a le ordona. Intregul proces nu dureaza decat maxim un minut si este extrem de relaxant. Atentie insa: genele trebuiesc periate doar atunci cand sunt perfect uscate.
• In cazul in care pleoapele sunt grase, este bine ca acestea sa fie tapotate delicat pe parcursul zilei fie cu putina apa micelara, fie cu servetele care absorb excesul de sebum.
• Rezistenta extensiilor de gene fir cu fir este influentata insa si de cateva aspecte de ordin medical: fluctuatii hormonale, probleme ale glandei tiroide, sarcina etc. In aceste situatii, extensiile de gene este posibil sa reziste mai putin decat in mod obisnuit, insa nu este o regula.

In functie de cat de corect sunt intretinute, retusul extensiilor de gene se efectueaza la interval de 2-4 saptamani.

Te asteptam cu drag in atelierul nostru si nu uita ca in luna martie beneficiezi de preturi speciale pentru toate serviciile de aplicare a extensiilor de gene fir cu fir CHIC LASHES:

No Comments

Post A Comment