Chic Lashes | Cum se simt extensiile de gene CHIC LASHES
CHIC LASHES, atelier extensii gene fir cu fir, extensii gene fir cu fir, servicii personalizate extensii gene, cum se simt extensiile de gene, aplicare extensii gene, extensii de gene 3D, Elegant&Classy, The WOW Factor, extensii de gene 4D, extensii de gene 5D, extensii de gene 6D, extensii de gene colorate, extensii de gene naturale
17293
post-template-default,single,single-post,postid-17293,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Cum se simt extensiile de gene CHIC LASHES

12 Aug Cum se simt extensiile de gene CHIC LASHES

Cumsesimtextensiile

Una dintre primele intrebari care survine negresit inainte de inceperea sesiunilor de aplicare a extensiilor de gene CHIC LASHES se refera la modul in care se simt acestea pe genele naturale. Fiecare clienta care ne viziteaza pentru prima data atelierul se gandeste la acea senzatie de usor disconfort si de ingreunare a pleoapelor, resimtita in urma apelului la gene false in varianta banda sau fir cu fir.

Extensiile de gene CHIC LASHES nu au nimic in comun cu genele false, iar experienta aplicarii si a purtarii ulterioare este una complet diferita. In primul rand extensiile de gene fir cu fir CHIC LASHES sunt aplicate de stilisti certificati, care au urmat numeroase training-uri de specialitate si care au acumulat cel putin cateva sute de ore de lucru. In al doilea rand, spre deosebire de genele false, extensiile de gene sunt extrem de versatile si ofera posibilitati nelimitate de adaptare la fizionomia si trasaturile fiecarei femei. Iar in al treilea rand, extensiile de gene fir cu fir CHIC LASHES nici nu se simt pe genele naturale, avand un aspect cat se poate de firesc si nederanjand cu nimic pe cea care le poarta.

CHIC LASHES este un atelier de extensii de gene fir cu fir care mizeaza pe personalizarea fiecarei sesiuni de lucru in parte, acest aspect diferentiindu-ne de saloanele care au integrat in meniul de beauty SI un serviciu de extensii de gene. Extensiile de gene fir cu fir CHIC LASHES sunt disponibile in mai multe tipuri de curburi, grosimi, lungimi si culori (de la cele neutre, apropiate nuantei naturale a genelor, pana la cele colorate, pentru look-uri aparte), specialistii nostri alegand cele mai bune variante pentru fiecare clienta in parte, astfel incat sa respecte forma si curbura genelor naturale.

Indiferent daca se opteaza pentru o singura extensie aplicata pe geana naturala sau pentru 2, 3, 4, 5 sau 6, rezultatul este intotdeauna acelasi: extensiile de gene fir cu fir CHIC LASHES confera profunzime privirii, fara a fi simtite ca niste “adaosuri”.

Te asteptam cu drag la CHIC LASHES si nu uita ca in aceasta perioada am pregatit pentru tine o surpriza cu aer de vacanta: un pret CHIC pentru serviciul The WOW Factor – 235 lei (in loc de 290 lei).

wow-f

CHIC LASHES
Adresa: Strada Sperantei, nr.20
Luni-Vineri: 11:00 – 21:00
Sambata-Duminica: 10:00 – 20:00
Programari: +(40) 733.111.120

No Comments

Post A Comment