Chic Lashes | ChicLashes - Extensii de gene
extensii gene, gene false, gene fir cu fir, gene fir cu fir bucuresti
extensii gene, gene false, gene fir cu fir, gene fir cu fir bucuresti
16839
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16839,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Extensii de gene Chic Lashes

Adio aspect de gene false, bun venit CHIC LASHES! Extensiile de gene CHIC LASHES te vor cu scoate siguranta din anonimat si te vor face remarcata, insa numai tu vei stii de existenta lor. Efectul obtinut este unul surprinzator, insa nu si artificial. Nimeni nu isi va da seama ca genele tale au fost fost supuse unui tratament magic din partea specialistilor nostri si cu toate acestea toti cei din jur vor fi captivati de intensitatea privirii tale si vor remarca diferenta. In plus, genele tale vor reflecta de fiecare data starea ta de spirit sau dispozitia de moment. Asta pentru ca serviciul nostru nu se concentreaza doar pe aplicare impecabila, ci si pe consiliere, fiecare sesiune de extensii de gene fiind personalizata.

Iti doresti doar gene mai bogate, usor alungite si curbate, fara un efect exagerat? Atunci serviciul CHIC LASHES – Elegant&Classy este solutia perfecta: o singura extensie aplicata pe geana naturala si intre 80 si 130 de fire pe un ochi. Volumul genelor tale se dubleaza! La fel si increderea in tine!

240 lei

Esti pregatita sa exclami “WOW” in fata oglinzii? Si nu doar azi, ci in fiecare dimineata? CHIC LASHES – The WOW Factor volumizeaza la extrem genele tale: doua extensii aplicate pe geana naturala si intre 120 si 230 de fire pe un ochi. Nu este un efect in Photoshop si nici o iluzie desprinsa din paginile revistelor glossy…este doar The WOW Factor si al sau volum nu dublu, ci triplu!

2902 lei

Lasa-te purtata doar de propria imaginatie si indrazneste sa devii o sursa de inspiratie pentru cei din jurul tau! CHIC LASHES – Urban Muse esti chiar TU, cea care capteaza intr-o singura privire o forta nebanuita, acum in varianta 3D. O imagine pe cat de spectaculoasa, pe atat de incitanta: trei extensii sunt aplicate pe geana naturala si intre 160 si 240 de fire pe un ochi. Cand realitatea devine mai provocatoare decat fictiunea, inseamna ca Urban Muse si-a indeplinit misiunea…trebuie doar sa ai incredere!

360lei

Intretinere gene fir cu fir

la 3 saptamani, 110 lei; durata 60 de minute.

la 4 saptamani, 130 lei; durata 80 de minute.

la 3 saptamani, 140 lei; durata 70 de minute.

la 4 saptamani, 160 lei; durata 90 de minute.

la 3 saptamani, 170 lei; durata 80 de minute.

la 4 saptamani, 190 lei; durata 100 de minute.

Indepartare extensii de gene

Cu ajutorul unei solutii speciale, se indeparteaza delicat extensiile fara a afecta in vreun fel geana naturala.

55 copy

       Ti-am pregatit PINK PRICES!