Chic Lashes | Chic Lashes - Gene False
gene false, gene fir cu fir, extensii gene, gene fir cu fir bucuresti
gene false, gene fir cu fir, extensii gene, gene fir cu fir bucuresti
16754
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16754,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

OUR MISSION!

about-chic

Get the Chic Look!

Credem ca frumusetea adevarata salasluieste in sufletul fiecarei femei, iar misiunea noastra este aceea de a te ajuta sa o comunici celor din jur, chiar si in lipsa cuvintelor. De cele mai multe ori o privire expresiva are puterea de a descifra ecuatii complexe, de a trasmite mesajele dorite dincolo de barierele lingvistice, in orice colt al lumii te-ai afla, de a adauga nuante contextelor dominate de extreme si de a opri timpul in loc…pentru cineva drag. Vrem sa iti oferim mai mult decat o transformare la nivel de imagine si anume un motiv in plus de a-ti reaminti in fiecare dimineata ca frumusetea este un ideal posibil si ca nu are nevoie decat de grija si de atentie pentru a se putea dezvalui total.

In atelierul CHIC LASHES am reunit in proportii egale dedicarea, pasiunea, energia, creativitatea si  profesionalismul astfel incat de fiecare data cand ne treci pragul sa te simti cu adevarat importanta. Pentru noi esti deja un star care merita un tratament “sur mesure”! Si nu doar ocazional, ci in mod constant.

Ne-am propus sa iti asezam tot atatea zambete in privire cate povesti nespuse se ascund in sufletul tau.