Chic Lashes | Interviu Aicha Nicole: “Frumusetea e ceea ce te face fericit”
17388
post-template-default,single,single-post,postid-17388,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Interviu Aicha Nicole: “Frumusetea e ceea ce te face fericit”

09 Mar Interviu Aicha Nicole: “Frumusetea e ceea ce te face fericit”

Aicha Nicole este o femeie absolut superba, fashion influencer si vlogger de succes, insa mai presus de toate, un exemplu de determinare si de vointa in adevaratul sens al cuvantului. Programul sau incepe dupa ora 11 a.m si se prelungeste pana tarziu in noapte, insa este ordonat cu o precizie matematica si nu suporta niciun fel de abatere: e-mail-uri, intalniri, proiecte, sedinte foto, participari la fashion week-uri internationale, documentare, scris si apelul la secrete de beauty menite sa valorifice fiecare minut pretios.

Secretul reusitei Aichei consta atat in organizarea fara cusur, cat si in disciplina auto-impusa: de la antrenamentele la sala si pana la rutina de frumusete. Extensiile de gene CHIC LASHES reprezinta pentru ea mai mult decat “accesorii in voga”, activatori ai increderii in sine si ai bunei dispozitii.

Ce inseamna pentru tine frumusetea si ce anume te face sa te simti in fiecare zi frumoasa?

Frumusetea e ceea ce te face fericit. Atunci cand esti implinit si fericit radiezi prin toti porii. Frumosul inseamna un ten curat, ochi expresivi, gropițe, haine care iti exprima personalitatea, farduri colorate, flori, IUBIRE, un zâmbet… Ma simt frumoasa in fiecare zi pentru ca sunt iubita.

Atunci cand te machiezi, ce zona a chipului alegi sa iti pui valoare?

Imi place foarte mult sa imi evidentiez privirea. Am fost inzestrata de la mama mea cu ochi mari si expresivi si cred ca acestia reprezinta atuul meu in frumusete.

Cand ai aflat pentru prima data de extensiile de gene fir cu fir?

Toate prietenele mele folosesc extensiile de gene fir cu fir, stiu de multi ani de ele si intr-adevar sunt minunate. Ochii sunt mai conturati si nu mai ai nevoie de make up in timpul zilei – plus ca asigura un aspect proaspat si sexy. Cui nu-i plac genele lungi?

Cum ai descrie experienta de beauty prilejuita de atelierul de extensii de gene fir cu fir CHIC LASHES?

Am avut parte de o experienta minunata. Un adevarat rasfat. Echipa e foarte friendly si profi. Procesul e atat de lin si de minunat incat adormi, iar cand te trezesti esti pur si simplu fabuloasa.

Care sunt in opinia ta principalele avantaje ale purtarii extensiilor de gene?

Extensiile de gene salveaza enorm de mult timp si iti garanteaza un look perfect pentru orice ocazie. Faptul ca de cele mai multe ori nu mai simti nevoia sa recurgi la machiajul ochilor este fantastic.

Ce anume te-a convins sa revii la CHIC LASHES?

Revin de fiecare data cu drag la Chic Lashes pentru ca imi place rezultatul, imi place echipa, modul profesionist de a lucra si pentru ca vreau sa fiu frumoasa in fiecare moment.

contact

 Adresa: Strada Sperantei, nr.20
Luni – Duminica: 09:00 – 21:00
Programari: +(40) 733.111.120

No Comments

Post A Comment