Chic Lashes | Interviu Luana Codreanu: despre frumusete si oameni frumosi
17381
post-template-default,single,single-post,postid-17381,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Interviu Luana Codreanu: despre frumusete si oameni frumosi

29 Nov Interviu Luana Codreanu: despre frumusete si oameni frumosi

Luana Codreanu se numara printre reprezentantii tinerei generatii care ne dau incredere in evolutia pozitiva a lucrurilor si care ne dovedesc ca viziunea sustinuta de creativitate si de foarte multa munca, da negresit roade. La numai 23 de ani, Luana a reusit sa incheie colaborari importante cu branduri internationale de prestigiu si sa atraga mii de cititori atat pe blogul sau Last Minute Couture, cat si pe conturile de social media. Calatoreste mult, se inconjoara in permanenta de oameni de calitate si percepe frumusetea intr-o maniera complexa si cu extrem de multa maturitate. Ne bucuram ca extensiile de gene CHIC LASHES o insotesc in fiecare deplasare si ca isi aduc aportul la conturarea unei imagini perfecte.

luana

Ce inseamna pentru tine frumusetea si ce anume te face sa te simti in fiecare zi frumoasa?

De mica mi-a fost spus ca frumusetea vine din interior. Nu am pus niciodata pret pe frumusetea fizica, ci am cautat sa ofer celor din jur un pachet complet si complex – minte, trup si suflet. Oamenii frumosi din jurul meu imi confirma acest lucru, doar “cine se aseamana se aduna”.

Atunci cand te machiezi, ce zona a chipului alegi sa iti pui valoare?
Consider ca buzele pline pe care le-am mostenit de la tatal meu sunt punctul forte si constient (sau nu), le ofer mai multa atentie atunci cand aplic machiajul.

Cand ai aflat pentru prima data de extensiile de gene fir cu fir?

Acum cativa ani, pe vremea cand inca activam in lumea modelling-ului. Eram fascinata de genele aplicate in timpul sedintelor foto, iar pontul mi-a fost vandut de catre un make-up artist drag mie: “Ochii astia de pisica…te poti bucura de ei zi de zi! Nu ai auzit de extensiile de gene?”.

15170820_771655282975023_3857639052587594572_n

Cum ai descrie experienta de beauty prilejuita de atelierul de extensii de gene fir cu fir CHIC LASHES?

Dupa cativa ani de incercari, mai mult sau mai putin reusite, pot spune ca am ajuns in pragul relaxarii totale in timpul aplicarii. La CHIC LASHES am obtinut gene minunate si m-am bucurat si de un somn linistit de-a lungul procesului de aplicare. Miros imbietor de plante aromatice, muzica pentru relaxare a mintii, un ceai fabulos si un rezultat pe masura asteptarilor.

Care sunt in opinia ta principalele avantaje ale purtarii extensiilor de gene?

Dat fiind faptul ca nu am fost inzestrata de la natura cu niste gene lungi, dese si curbate, ci mai degraba cu gene blonde, scurte si destul de rare, extensiile de gene sunt solutia perfecta pentru mine. Acum am suficient timp sa imi beau cafeaua inainte de meeting-urile zilnice, in loc sa pierd timpul aplicand n straturi de rimel. Ochii mei verzi au fost in sfarsit remarcati si asta datorita extensiilor de gene.

Ce anume te-a convins sa revii la CHIC LASHES?

E simplu: calitatea serviciilor. Este un spatiu in care gasesti relaxare totala si cei mai buni profesionisti in domeniu. Nu este doar calitatea extensiilor, a procesului de aplicare si a rezultatului, cat si faptul ca te bucuri de o experienta completa de frumusete si pleci cu un nou look.

get-chic

 Adresa: Strada Sperantei, nr.20
Luni – Duminica: 09:00 – 21:00
Programari: +(40) 733.111.120

No Comments

Post A Comment